• Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Copyright © 2019 Shavo Massage & Wix. All Rights Reserved.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. Je bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een moment helemaal voor jezelf, een moment van rust.

Tijdens de massage lig je op een massage tafel. In de massagekamer heerst een aangename temperatuur, zodat je het niet koud krijgt. Het licht is gedimd, op de achtergrond speelt rustgevende muziek, er hangt een lekker geurtje in de lucht. Je kunt je even helemaal ontspannen.

Ik zal het spreken tot een minimum beperken, zodat je helemaal wegdroomt. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden. Het gebeurt zelfs wel eens, dat een cliënt in slaap valt tijdens de massage.

De massage bestaat uit kalme en rustige bewegingen, waarbij de spieren zachtjes worden behandeld. Jij en je spieren zullen zich gaan ontspannen, daardoor ontstaat een betere doorbloeding in de huid en spieren en worden afvalstoffen versneld afgevoerd.

Liever een stevige massage?
Kijk dan bij Sportmassage of Deep tissue massage.