• Grey Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Copyright © 2019 Shavo Massage & Wix. All Rights Reserved.

MASSAGES

Hieronder vind je de beschikbare massage vormen en behandelingen die ik gebruik voor het geven van een passende massage.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspannings of Zweedse massage. Hierbij maak ik gebruik van rustige strijkingen die indien gewenst met een stevige druk toegepast worden. Het voornaamste doel van deze massage is om tot rust te komen, het lichaam weer te voelen en zo te kunnen genieten.

Deze massage is eventueel uit te breiden met een heerlijke scrub met lavendel scrub zout en wordt gegeven met verwarmde olie.

Duur: 30, 45, 60 of 90 minuten

SPORTMASSAGE

Voor de sporters. Stevige handgrepen die het herstel na inspanning bevorderen en het lichaam tot rust laten komen.

Duur: 30, 45, 60 of 90 minuten

DEEP TISSUE MASSAGE

Voor wie de sportmassage nog niet stevig genoeg is; de Deep tissue massage gaat net wat verder dan de sportmassage.

Het is een rustige massage waarbij ik gebruik maak van mijn knokkels, onderarmen en ellebogen om zo tot de diepere spierlagen door te dringen en het lichaam tot rust te brengen. Dit is over het algemeen een vrij intense massage.

Duur: 45, 60 of 90 minuten.

HOTSTONEMASSAGE

Een massage waarbij ik de strijkingen afwissel met warme stenen. Geniet van de extra toegevoegde warmte en kom heerlijk tot rust.

Deze massage word gegeven met verwarmde olie.

Duur: 60 minuten

LAVENDEL RELAX MASSAGE

Een ontspannende massage van 60 minuten waarbij ik de achterkant van het lichaam, de armen, benen en hoofdhuid masseer met warme lavendel olie.

Deze massage is eventueel uit te breiden met een heerlijke scrub met lavendel scrub zout.

Duur: 60 minuten

INTUITIEVE MASSAGE

Bij het geven van een intuitieve massage sluit ik mijn ogen en laat ik mij leiden door mijn handen. De druk en het tempo wisselt af, afhankelijk van wat ik voel wat je lichaam nodig heeft.

Duur: 60 minuten