top of page
IMG_2484.jpg
Loveli vierkant.jpg

Ik ben fan van Loveli

Een paar jaar geleden had ik synthetische kleding als werkkleding, en elke keer had ik het idee dat ik mezelf kon ruiken. Niet zo lekker als je letterlijk over mensen heen hangt dus.

Alsof mijn gebeden werden gehoord, verscheen er een advertentie op Facebook voor Loveli Deodorant. Yeah right, weer zo'n product wat niet doet wat het belooft, dacht ik. Toen ik de reacties las werd ik toch wel nieuwsgierig, want ze waren lovend. Echt alle reacties, van echte mensen, waren verrassend positief en lovend over deze deo's. Dus ik heb een deo bestelt. En sindsdien wil ik niks anders meer, want ja, het werkt écht.

En nu heb ik de mogelijkheid om iedereen deze geweldige Deo's te laten gebruiken!

Ik gun ook jou een zweetgeur loos leven. Want je wil toch niet dat iedereen over je praat omdat je stinkt? Het idee alleen al.

Loveli heeft niet alleen Deodorant, maar ook andere producten, zonder troep en chemicaliën die je gewoon niet op je huid wil. Waaronder Body Care, Face Care, Lip Balm en zelfs producten voor mannen. Want ook mannen verdienen een troeploze verzorging.

 

 

IMG_2484.jpg

Dé deo zonder aluminium

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. De deo is op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Lipbalm

De lipbalms van Loveli zijn gemaakt vanpuur natuurlijke ingrediënten. Waaronder avocado-olie, rijstkiemolie, candelillawas, vitamine E en nog veel meer. Dus geen paraffine, parabenen of andere chemicaliën die je niet op en in je lichaam wilt.

Deze lipbalm maakt je lippen weer heerlijk zacht, zonder je huid af te sluiten.

IMG_2485.jpg
Loveli-gezichtslijn-spiegel.jpg

Face Care

De 4 stappen naar een Loveli skin

Wees lief voor je huid en maak van deze 4 stappen je vaste ritueel:

Stap 1: Reinig je huid op een ultramilde manier met de Facewash

Stap 2: Herstel de pH-waarde van je huid met de Facemist

Stap 3: Bescherm je huid overdag met de Face oil Day of met de Facecream

Stap 4: Verzorg je huid ‘s nachts met de Face oil Night of met de Facecream

Body Care

Wees lief voor je huid

De meeste douchegels verwijderen niet alleen vuil, ze strippen ook je huid van haar huideigen oliën. Wees lief voor je huid, dan zie je vanzelf hoe mooi je huid echt kan zijn.

Super zachte Bodywash

De 100% natuurlijke Bodywash van Loveli is super zacht voor je huid. Het heerlijke schuim is gemaakt van kokosolie en is mild en niet irriterend. Het reinigt niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt.

 
Body oil voor extra voeding

Wil je nog wat extra’s? Verwen je huid dan met de Body oil. De Body oil is speciaal voor de droge huid die wel wat extra voeding kan gebruiken. Gemaakt van 5 verschillende plantaardige oliën die samen een combinatie van vetzuren bevatten die sterk lijken op de vetzuren van je eigen huid. En dat zorgt voor een optimale voeding en het helpt ook het beschermlaagje van je huid te herstellen.

Loveli-body-oil-bodyscrub-bodycream.jpg
bottom of page