top of page

Healing

Crystal healing, ook wel edelsteen therapie

Ben jij ook zo gek op edelstenen en mineralen? Heb je al eens ervaren wat de energie van een steen voor jou kan doen?

Edelstenen en mineralen staan er al eeuwenlang om bekend, ze hebben ieder een eigen energie en werking op ons. Ze kunnen ons helpen met beter slapen, beter gegrond zijn en pijn verlichten.

Elke steen heeft een unieke trilling, een trilling net als wij mensen. Wij kunnen die trilling voelen. Deze trilling kan iets voor ons doen.

Doordat elke steen zijn eigen unieke trilling heeft, kunnen wij een bepaalde steen voor een bepaald probleem dat wij ervaren gebruiken.

Zo gebruiken we een amethist als we beter willen slapen of hoofdpijn hebben. En een rozenkwarts voor meer liefde voor onszelf en de mensen om ons heen.

Er is zo ontzettend veel te leren over edelstenen en mineralen. Het zijn er ook zo veel!

Ik ben al een aantal jaar bezig met het leren kennen van edelstenen en mineralen en hun werking. Er komen nog steeds nieuwe soorten bij, dus ik raak nooit uitgeleerd!

Ik geef naast massages en Reiki sinds kort ook edelsteen therapie. Hierbij nemen we eerst een anamnese af door middel van een gesprek over hoe het met jou gaat en waar jij hulp bij kunt gebruiken door middel van edelstenen.

Vervolgens ga je zelf ervaren wat de gekozen kristallen voor jou doen, je gaat het voelen.

Gepolijste stenen
bottom of page